Teamkraft Modellen

 

Finnes det idag en fasit for hvordan vi skal få til et godt samarbeide  på arbeidsplassen, på idrettsarenaen, på hjemmearenaen osv.osv.? Igjennom hele døgnet påvirkes vi av stadig flere og flere "ytre faktorer".  Det er mye som skjer og ikke minst det er mye som vi skal ha med oss.

TeamKraft sitter så absolutt ikke på noen fasit, men vi har igjennom mange års virke sett og erfart hva som fungerer både for enkeltpersoner og i "fora" hvor flere skal være i lag

Teorien

Hvem er jeg -hvem er du?

JEG må kjenne meg selv.  JEG må vite hvordan jeg kommuniserer og hvordan JEG evner å lytte til andre. 

Er jeg god til å samarbeide eller liker jeg å "operere" for meg selv.  Et godt team trenger som oftest alle type mennesker. Enkelt sagt, den som handler, den som tenker, den som er god til å spre glede, og den som er god til å støtte.  Alle er vi like mye verdt. 

Foredragsholderen

En foredragsholder i seg selv er ikke nok til å bygge opp et godt team.  De kan være med på å bidra, men jobben må hver og en som virker i teamet gjøre selv. TeamKraft besitter flere foredragsholdere som vi vet er gode  "PÅFYLLERE" for deg og inn i ditt miljø.

Praktiske øvelser

Vi tilpasser våre praktiske øvelser etter deres ønske. Samarbeidsbanen er mobil og kan tilrettelegges på forskjellige arenaer også etter behov og ønsker. Vi har mange og gode øvelser hvor alle kan delta.

Bespisning

Her benytter vi lokale leverandører i nærheten av våre arenaer el. catering for de som ønsker det.  På dagsopplegg hos TeamKraft på Slettevold Gård er baquetter fra GO-Biten i Mysen veldig populære. Restaurant Fortet,  Hærland Catering, Villa Mat og Mer og Bamsrudlåven er andre lokale som leverer god mat.
Kaffe/te og frukt er som regel alltid tilgjengelig hos oss.

Evaluering

Vi avslutter med å stille spørsmålet HVA NÅ og VEGEN VIDERE.  I OPPFØLGING OG REPETISJON ligger mye av "nøkkelen" for at teamet og samarbeidet skal kunne fungere godt over tid.

Overnatting

Indre Østfold har ikke ord på seg for å ha i overflod av overnattingsplasser. Vi disponerer ca 40 sengeplasser på Høytorp Fort.  Sengene er plassert i 2-4-6 og 8 mannsrom i det som tidligere var forsvarets sanitærbrakke på stedet. Se Restaurant Fortet (overnatting)

Vi har SMAALENENE HOTEL i Askim som ligger ca 10 minutter fra Mysen.  Ca 60 sengeplasser har de til disposisjon. 

RØMSKOG SPA & RESORT  har vi fått ett tettere og tettere samarbeide med de senere årene.  Et flott sted ved Vortungen i Rømskog.  Ca 90 senger. Tid fra Mysen er ca 50 minutter. Fra Oslo må det beregnes ca 1t.30 minutter.

THON HOTEl i SKI  kan tilby ca 200 senger. Tid fra Mysen ca 30 minutter.

NYE FREDRIKSTEN HOTEL på FREDRIKSTEN FESTNING kan tilby ca. 150 sengeplasser. Tid fra Mysen ca. 50 minutter.

 

Dette er kort fortalt hva som er hovedinnholdet i TeamKraft Modellen som kan "strekke seg over" noen timer, èn dag, eller over flere dager.   Tilbakemeldingene og referansene igjennom mange års virke er meget gode og vi er konkuransedyktige på pris. 

TeamKraft tilrettelegger etter ønske. Følg vår blogg.

Med Mennesket i sentrum.